Renovaties en verbouwingen in Gelderland in beeld

Neem contact op

Als allround timmer- en onderhoudsbedrijf is Timmer- & Onderhoudsbedrijf van Mourik uit Vaassen trots op elk project. In het verleden mochten we werken aan tal van grote en kleine klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Van het plaatsen van ramen en deuren tot het bouwen van overkappingen. Elk project krijgt onze prioriteit en wordt met zorgvuldigheid en een hoge mate van kwaliteit uitgevoerd.

Een kijk op kwaliteit

Timmer- & Onderhoudsbedrijf van Mourik mocht in het verleden al deel uitmaken van talloze mooie projecten. We zetten ons in voor grootschalige verbouwingen, maar ook de particulier met kleine klussen in en rondom huis kan op ons rekenen. We werken met kwalitatief materiaal om elke verbouwing, renovatie en herstelwerkzaamheid tot een goed einde te brengen. In de loop der jaren wisten we een indrukwekkend portfolio op te bouwen van succesvolle projecten voor particulieren en bedrijven.

Het gewenste resultaat

We tonen graag resultaten van voorgaande projecten. De foto’s laten een goed beeld zien van de mogelijkheden voor woningen en bedrijfspanden. Werp een blik op onze veelzijdigheid in bouwprojecten. We beperken ons niet tot slechts renovaties en verbouwingen, maar staan ook klaar voor het vernieuwen van onder andere beglazing, badkamers, ramen, deuren en kozijnen. Onderstaand vindt u een verzameling van reeds afgeronde renovaties en verbouwingen in en rondom de regio Vaassen.