Voor vakwerk aan kozijnen, ramen en deuren in Gelderland

Contact

Als timmer- en onderhoudsbedrijf houdt Timmer- & Onderhoudsbedrijf van Mourik zich in de regio Gelderland bezig met tal van werkzaamheden. Desgewenst voeren we volledige renovaties en verbouwingen uit, maar onze hulp is ook in te schakelen voor inbraakpreventie, houtrotherstel, spachtelputz en het verbeteren en herstellen van badkamers, beglazing, kozijnen, ramen en deuren. Door dit totaalpakket zelf te leveren zorgen we voor korte lijntjes; we overleggen rechtstreeks met de opdrachtgever. Zo zorgen we voor heldere communicatie en een gedegen advies.

Renovatie en verbouwingen

Ver- of aanbouwplannen? Wij verzorgen de complete verbouwing of renovatie van uw woning of bedrijfspand. Hieronder vallen onder andere dakrenovaties, verduurzaming, badkamers, aan- en uitbouw, gevelbekleding en overkappingen. Uiteraard is er veel mogelijk en denken wij graag met u mee. 

Dakramen en dakkapellen

Een dakraam zorgt voor meer licht en ruimte in huis. Bovendien hebben nieuwe dakramen betere isolatie eigenschappen. Zo houd je de warmte beter binnen. Naast isolatie is ook ventilatie belangrijk. Door regelmatig te ventileren zorg je voor een gezonde luchtkwaliteit in je woning. Het dakraam wordt rondom tochtdicht afgeschuimd en afgetimmerd.


Het vervangen en isoleren van pannendaken en het controleren en oplossen van lekkages behoort tevens tot onze werkzaamheden.

Kozijnen, ramen en deuren

Zijn de ramen, deuren of kozijnen in uw woning aan vervanging toe? Dan zijn er meerdere mogelijkheden die wij graag met u doornemen. Timmer- & Onderhoudsbedrijf van Mourik uit Gelderland levert kwalitatieve hardhouten kozijnen in allerlei afmetingen. Kunststof kozijn behoren ook tot de mogelijkheden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en profileringen.

 

Wij beschikken over een groot assortiment aan binnendeuren. In overleg zijn deuren op maat ook mogelijk. Tevens kunnen buitendeuren inbraakveilig worden geplaatst. Alle materialen voldoen aan hoge eisen en worden vakkundig geplaatst door onze specialisten.

Veranda's en overkappingen

Bent u op zoek naar een overkapping voor in de tuin? Of heeft u altijd al een veranda of carport aan uw woning willen maken? Ook dan bent u bij Timmer- & Onderhoudsbedrijf van Mourik in Vaassen aan het juiste adres. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan en leveren maat- en vakwerk.

 

Vrijwel alle overkappingen maken we van hout. Dit vanwege de robuuste uitstraling en de vele mogelijkheden die dit biedt om het in de stijl van het huis te maken. Met hout kunt u alle kanten op, zowel met houtsoorten als variaties. Wij realiseren uw luxe veranda, overkapping, serre of carport naar wens.

Badkamers

Wilt u een compleet nieuwe badkamer, toilet of uw bestaande badkamer vernieuwen? Bel ons en maak een afspraak voor het vakkundig renoveren of monteren van uw badkamer en/of toilet. Dit doen we in een zo kort mogelijke tijd zodat u spoedig weer van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Beglazing

Timmer- & Onderhoudsbedrijf van Mourik in Gelderland is het juiste adres voor de levering en montage van normaal isolatieglas, HR++ isolatieglas, geluidsglas en veiligheidsglas.

Meer informatie

Houtrotherstel

Vertoont uw kozijn rotte of slechte plekken? Vaak is dit goed te repareren, met een twee componenten houtrotvuller. Het verlengt de levensduur van uw kozijn. Laat uw kozijnen vrijblijvend inspecteren.